14:00

Luleå SK

Referat

Seger för Luleå SK mot FC Norra

Stabil insats och seger mot FC Norra med 3-1 samtidigt som Malmberget slog Svartbjörnsbyn med 6-2 innebär att vi inför sista omgången mot Notviken ligger 2:a i serien 2 poäng före Malmberget som möter Alvik borta.
Lira och Svartbjörnsbyn är efter helgens resultat avhängda i kampen om andraplatsen.

Mot FC Norra ställde vi upp med ett rekordungt lag med 8 tjejer från F03.
Vi inledde första halvlek piggt och gjorde 1-0 redan i den 6 minuten genom Hanna Bäck på en fin löpning.
2-0 kom i den 10' genom Elin efter några returer och kalabalik i boxen.
Vi forsätter att skapa chanser men stolpar och ribba var inte med oss idag.
FC Norra reducerar till 1-2 på en hörna i den 41'.

I andra halvlek fortsatte vi att skapa bra chanser men lyckas inte sätta 3:an.
FC Norra flyttar upp och får några farliga hörnor men Deborah och våra utespelare avvärjer situationerna i boxen.

I slutet av andra tar vi över igen, FC Norra går ganska hårt åt våra spelare och det skapar en del frisparkar.
Efter ett bra jobb av Elin på kanten så håller sig Mira framme på ett fint inlägg och gör 3-1 i den 87' och vi kan pusta ut.

Återigen en stabil försvarsinsats, pigga inhopp av våra 03:or där Tilde Vidmark gör debut idag. Nyförvärvet Ebba Rigbo gör också debut på mittfältet med rejält spel. Anfallarna skapar en hel del chanser och var värda ett par till mål.

Nu hoppas vi att vi får fullsatt med supportrar på hemmaplan nästa söndag då vi ställs mot seriesegrarna Notviken.